Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade gåva i livet efter att han tagit sitt sista andetag. Från 4/3-13.


Hoppa på mitt hjärta

Någon står och hoppar på mitt hjärta
och det ger mig en förbannad smärta
men det har slutat göra ont i dig
och det gör mina smärtor lite mer okej




Fri vers av konstkick
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-22 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick