Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta

Det gör ont

att veta
tänka

på det jag nu

vet

Orättvisan
smärtan

ilskan


jag känner


för din skull

Min älskade


bäste vän

aldrig


ska jag dig

någonsin svika


För evigt
varandras

människor


Din smärta
bränner


i mitt bultande
hjärta

Din panik
sticker hål


på min

existens


Men när det
är svårt

ska jag ge dig
min förtröstan




Tills den dag

då vinden


vänder




Fri vers av sommarmoln
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-22 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert...!
2013-09-22

  träsnidaren
Ljuva och vackra ord som når själen. Starkt!
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln