Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har doppat fötterna i havet för sista gången i år .


Höst i havet

Vid ett båtlöst hav
ligger övergiven strand
med tomma buskar

Fötterna känner
när vågen kommer mot dem
hösthavets kyla

 




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-22 16:26



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så naturligt vackert.
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP