Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora dig är som att förlora mig själv

Du får vara precis hur du vill
bara jag får vara nära dig

Se ut hur du vill, gör vad du vill
bara jag får vara en del av dig

Håll min hand, säg att du tycker om det
även om du inte gör det
för jag skulle inte våga höra sanningen

Att inte ha dig i mitt liv
skulle vara som att förlora den största delen
av det som är jag

Och de som säger
att om man är rädd att förlora någon annan
förlorar man sig själv på vägen

Men det är du som har blivit halva mig
så jag har redan förlorat mig
till dig

Så försvinner du från mig
finns inget jag mer
för hela jag
finns i dig




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 565 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-22 20:57



Bookmark and Share


  Harley J
Underbar
2014-10-27

    ej medlem längre
Vacker och samtidigt skrämmande. Berörande och samtidigt upprörande. Skakande och samtidigt omskakande.
2013-10-03

    Amisan
Åh, jag älskar den ologiska logiken du diktar!
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot