Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Couchsurfing

Jag har lagt de skärvor
jag hittat
av mitt hjärta
i en kappsäck,
knutit hårt
och flytt för ett tag.

Hos gästfria själar
har jag sovit på soffor
där sömnen blir lindad
i silkesgarn
av alla de känslor
vardagshändelser
bråk
kärlek
TV-tittande
frosseri
tårar
som ryms i en soffa
och tillsammans bildar
en livmoder av trygghet
av alla livets
beståndsdelar.

Ikväll är jag tillbaka
och undrar tveksamt:
är min soffa lika trygg?




Fri vers av Amisan
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-22 20:59



Bookmark and Share


  Zackari
Har själv funderat på samma sak - ser andra människor mig som en pålitlig person?
2013-11-29

  Rozsi.kovacs

Snyggt o begåvat gillar din text
2013-09-26

  Yrre VIP
En väns soffa är alltid varm, bra text!
2013-09-26

  Zensommaren
Fantastisk!!!
2013-09-25

  Ninananonia VIP
Väcker tankar som berör inuti..
2013-09-24

  Lars Hedlin
Verkligen en bra text skriven med själ och hjärta!
2013-09-23

    ej medlem längre
Din innersta värme o klokhet delar du med dig av här och jag blir påverkad...
Väldigt mjuka och vackra ord ger du till de betydelsefulla.Smärtsamt avslut!
2013-09-22

    Prickig
Fint, fint, fint.
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Amisan