Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you








Livet
Jag ger dig fingret
Smaka på det om du vill




Fri vers av Tess74
Läst 276 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-23 15:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Strong anfd intensive!
2013-09-25

  peter markurth
primalskrik
2013-09-25

  Tabac VIP
Jag pekade "Fuck you" till IFK Glenns klack igår.
Det kändes frigörande......

2013-09-24

    anzerex
vet i fan om man våga
vet inte vad den har varit i hahaha skoja :P
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74