Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dörren ut

varför denna oro av att närma mig
den yttre gränsen av mitt hem

gå ut i den verklighet som andra lever i
varför låtsas
att
jag

är som alla andra

inte skör
inte känslig så känslig

utan helt vanlig
som alla som rusar på

inte förstår min överkänslighet
varför jag inget klarar

sakta sakta
andas lugnt
djupt

tystnad
stillhet

att slippa höra känna
allt
från alla

vrid ner volymen
låt mig andas.




Prosa av Desire'e
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-24 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e