Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att band mellan människor skapar egna liv och fastnar i allt och finns kvar så som spöken när tiden förändras


(om) vi ska

när vi ska
tillbaks
till allt som var
till allt vi sa
till allt som var
kvar

här hos dig
inom mig
finner dig
i mig

alltid här
bakom allt
i mig
i dig

i sprickorna i tiden
i sprickorna i mig
i dig
i allt som var
i allt vi har
vi var
allt




Fri vers (Fri form) av Linnea Risinger
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-24 21:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra ordfångat
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Risinger
Linnea Risinger