Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekvationen (2013)


Som om älven rinner vid kanten av våra liv
som om måsarna skriker enbart för oss
hur har vi fattat det då, äventyret
det är inget som givs, våra val är nu

vi är blott en virvel i älvsvatten
blott ett skrik i ändlösa luftmassor
ändå så är vi just skillnaden
i våra liv och i vår anda gör vi

bör vi då inte låta våra liv rinna
som porlande vatten med evig energi
ska vi någonsin erövra det omöjliga så är
vår uthållighet och lust slutligen vårt resultat..




Fri vers av Järnkatten
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-24 23:44



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbar text
2013-10-10

  Solitaire VIP
Gillar naturkrafterna
Och hur de fyller
Och väcker
Och inspirerar
Med sitt rika flöde
Liksom denna text gör
Som du gör.
Snyggt, Katten!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten