Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hår





Lindar ditt långa hår runt mina fingrar
Drar dig hårt till mig
Kysser dig stum
Och lämnar dig där

Just där är du som vackrast
När du är upphetsad
Varm
Och våt

Lindar ditt långa hår runt mina fingrar
Drar dig hårt till mig
Nu kommer du aldrig loss
Nu är du bara min




Fri vers av Tess74
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-25 21:04



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Den här var välkomponerad! Starkt, dramatiskt, lustfylld. Vilja att kontrollera, vara dominant uttrycks tillsammans med åtrån som en tillgivenhet.
2013-09-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert, poetiskt och sensuellt!
2013-09-26

  Lars Hedlin
Men om man är flint då? *ler*
2013-09-26

  Eliza-69
Gillar ;)
2013-09-25

  M M Mannheim VIP
Du kan verkligen få med läsaren på erotiska färder.
2013-09-25

    ej medlem längre
Härligt!
Hett!
Underbart!
Vackert!
Tack!
2013-09-25

  Carina Bendix
Vackert och samtidigt lite grymt..;)
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74