Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten är hans ljuva penna!

 

Stackars poeten sitter slagen

bruten är hans ljuva penna

han ser sin natt förstumma dagen

och söker tankar att få känna

 

Kan där en sanning att förråda

bli det besked han väntar på

för snart så må han hitta tråda’

och slippa ut ur mörkrets vrå

 

Han söker formuleringsvett och ton

och viljan att få vara vrång

för när man tappat inspiration

kan återkomsten bli svår och lång

 

För ibland i livet

man får nock streta

allt ljuvt är icke så lätt att få

för det är inte alltid givet

att man ska veta

hur långt man är beredd att gå.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-25 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt..
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP