Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän i mörkret




Here i am and i´m your.... ja du vet...

Jag finns här

Fan ta dig om du försvinner

Då ska jag leta på dig i helvetes skärseld

Och det satan gör med dig kommer likna kärlek i jämförelse




Fri vers av Tess74
Läst 428 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-26 11:17



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Hahaha, kan förstå känslan när man inte vill mista den man älskar..
2013-09-26

  Tino
Jag känner allvaret! Kraftfullt!
2013-09-26

    Emma Björn
Förbannat jävla snorbra text!!
2013-09-26

  Solitaire VIP
Men DET var inte kattskit!
Oj vilket underbart uttryck!
Sparas :)
2013-09-26

  Lars Hedlin
Stark rak och intensiv
2013-09-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Tuffa rader! Så helvetiskt kan det kännas när man inte vill mista en person.
2013-09-26

    ej medlem längre
Härligt att du är här, och är den du är!
Kram
Z*
2013-09-26

  Quasimodo
Hårda bud här och inte mycket att välja på!
2013-09-26

  M M Mannheim VIP
Hoppas att få vara din vän i mörker som i dagsljus. Nu är nog inte mig som du menar, men jag kan ju få drömma.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74