Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du




Å vad jag älskar dig!








Vill liksom bara.....









Vrida tillbaka klockan
Göra om saker

Du fattas så jävla mycket bredvid mig
Överallt
Så jävla mycket fattas du mig
Överallt

Dina händer
Dom stora
Trygga
Dina kyssar
Ditt skratt
Våra skratt



Knulla sönder mina tankar och känslor tack
Döda dom
Jag orkar inte
Vill inte


Men likförbannat är dom där

Bara för dig
För dig

Du...




Fri vers av Tess74
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-26 11:47



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra skrivet om saknad och längtan efter den man verkligen älskar!
2013-09-26

  Solitaire VIP
Så grym
grym!
2013-09-26

  flygia
härlig.
å vicken tjusig bild!
2013-09-26

  Lars Hedlin
Så längtans fullt och starkt i känslan!
2013-09-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Så starkt du utrycker längtan. Hur den tär på ens sinne. Vill bara ha.
2013-09-26

    ej medlem längre
Du skriver bättre och bättre! sensuell och rå stil. I like it!
2013-09-26

  Eliza-69
Underbart o starka ord
2013-09-26

  M M Mannheim VIP
Underbar poesi om längtan efter en älskade!
2013-09-26

    ej medlem längre

STARK, mycket stark ...
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74