Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt lilla barnbarn Savannah 1 år<3 Kärleken är gränslös


Savannah

Ditt ansikte är som solen
Det mjuka, ljusa håret dess strålar
Ditt leende är lyckan
Och i ögonen lyser glädjen
Du har mitt hjärta i dina händer
Kärleken är en flod i mitt inre
Vild och otämjd
Känslan är så stark
För dig

Mitt lilla
HJÄRTEGRYN




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-26 20:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så kärleksfullt fint;)
2013-09-27

  Katinka VIP
Vackraste kärleksförklaringen till liten solstråle. Fint!
2013-09-26

  M M Mannheim VIP
Oh vilket härligt namn på ditt barnbarn Savannah! Och en fin kärleksförklaring från dig!
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish