Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasier






Du och jag borde
Ja det borde vi
Tycker jag
Men våra hjärtan är ju för jävliga
Trasiga som fan
Två mörka själar
Men fan
Du borde åka med din biljävel hit
I stället
För jorden borde få rämna om så bara för en stund

"I might be too much
But honey youre a bit obscene"




Fri vers av Tess74
Läst 237 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-26 21:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Crea Diem! ;)
2013-09-27

  Carina Bendix
Det tycker jag också..;)
2013-09-26

    Jim Friberg VIP
"A loaded gun wont set you free..."
2013-09-26

  M M Mannheim VIP
Du och din mörka själ och din väns mörka själ kommer att när ni träffas bli en gemensam ljus själ som skulle glänsa över alla oss andra.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74