Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text ur arkivet( omarbetad)


Häxprocess

Du sliter tag i mitt inre
Förför
Bländar
Som magi
Med
Trollslag till kåtslag
Ärligt
Galet härligt
Bränner mitt hjärta på bål

Offrar.. Bara för en natt




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-26 23:10



Bookmark and Share


  Glensan
Nu känner jag igen dig ;-)
2013-10-06

  Katinka VIP
Som en kokande kittel med passion. Snyggt!
2013-09-27

  Lars Hedlin
wow hetta och passion! ;)
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish