Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenade




Du och jag
Med silvertejp
Fast i varandra
För evigt
Vore det inte underbart?
Nakna kroppar som värker
Kommer inte loss
Förenade för alltid
Låt oss göra det
Jag vill
Bara du och jag
Svettiga
På sängen
Ihoptejpade




Fri vers av Tess74
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-27 11:19



Bookmark and Share


  Eliza-69
Härligt.... :)
2013-09-27

  Lars Hedlin
Så nära det bara kan bli ;)
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74