Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta dig!




Ibland vill jag kyssa dig
Så där passionerat som bara jag kan
Låta min tunga smeka din
Känna saliven och andetagen
Men oftast vill jag ta strypgrepp på dig
Döda dig
Se hur du faller ner
Framför mina fötter
Sen skulle jag vilja kyssa dina döda läppar
Så du börjar leva igen
För inte vill jag vara utan dig heller
Fan ta dig!




Fri vers av Tess74
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-27 12:32



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Riktig stark, äkta besatthet av kärlek och libido! ;)
2013-09-28

    Dan Myrbeck
Verkligen mixed feelings!
Men vi känner alla igen oss.
2013-09-27

    Elisabeth Nilsson VIP
En tveeggad känsla i kärlekens tecken!
2013-09-27

  Lars Hedlin
Yes so strong me like it a lot! ;)
2013-09-27

    ej medlem längre

Tala om styrka i denna ...
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74