Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett år sedan, strax innan kraschen. Sept 2013


skiter i det idag

Ångest kan gripa tag
i gungande form
kanske i ett omedvetet försök
att ge sig själv tröst
Har undvikit alkohol
för att inte lockas
av flykten
jag skiter i det mesta nu
kan sitta här och gunga som en fåne
eller låta smärtan smälta
ner till en mjuk massa
en tequila
i taget




Fri vers av Bellissima
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-27 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima