Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ljus i mörkret.

Det är ljus i mörkret,
vi kan se det när vi nalkas det.

När stegen fört oss till randen av vår klippa.

När vi andas luften som möter oss från oceaner
av framtid och hopp.

Det är ljuden från framtiden som förts till oss i vinden
som piskar oss i ansiktet som om de ropar

-Kom igen då!! Vi är här!

Vinden

Den som ibland kan frysa oss till is
och ibland kan blåsa bort det otäcka som skrämmer oss.

Men det är ljus i mörkret.
Och vi kan se det när vi nalkas det.




Fri vers (Fri form) av Pauline Pousár
Läst 465 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-27 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár