Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My kind of happy friday





Den som gapar efter mycket får belöning
102 kg marklyft
Personligt rekord
Idag är jag stark
I morgon ännu starkare
No fear
Inga gränser
Jag klarar allt




Fri vers av Tess74
Läst 188 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-27 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, stark du är, klart du kan!!
2013-09-28

  Kaptenlöjtnant
kör du magen, det gör jag sällan

2013-09-28

  Lars Hedlin
Wow inte illa...Får man passa sig då ;) *ler* kram
2013-09-28

    ej medlem längre
snyggt gjort, både lyftet och texten..
2013-09-28

  Carina Bendix
GRATTIS!! :) Ja, du klarar allt!!
2013-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Well done!
2013-09-27

  Rozsi.kovacs

Bravissemo styrke kraft i mängder till dig som tar alla längder
2013-09-27

    ej medlem längre
Bra..starkt..nu blev jag sugen på just marklyft..det var väl något jag kunde
blivet bättre i :) !!! Fortsätt så..jäkla bra !!!
2013-09-27

    ej medlem längre
Inget dåligt rekord
2013-09-27

  M M Mannheim VIP
Bra gjort, jag tror på dig, alltid!
2013-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Ingen klarar allt.
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74