Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kärlek är?



Din skugga får månljuset att lysa en unik silver strimma.
Sen mina ögon fästes vid dina skulle mina ensamma dagar
börja räknas ner för sedan bli antika.
Mina smilegroppar kan inte ge vika när du ler.
Folk har skådat bomber, men jag såg dina andetag.
Jag är ditt Hiroshima och du är min atombomb.

Minut för minut ska min hud smeka din.
Timme för timme ska jag viska att jag älskar dig.
Dag för dag ska jag kyssa av dig dina bekymmer.
Ord för ord ska bli dina.

Folk frågar vad jag skulle kalla kärlek jag svarar ditt namn.




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-27 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH