Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rocket Queen needs her friend




Du får inte lämna mig ensam i den här kalla världen
Jag behöver dig
Mer än du tror
Och jag oroar mig så mycket för dig
Min känsla
Där inne

Du får inte lämna mig
Hör du det
Jag ser dig som en människa som känner mig
Som ingen annan

Lika barn leka bäst

Stannar du?
Snälla

Jag går ner på knä och ber dig
Lämna mig inte ensam i det här mörkret
Och jag orkar inte mer sorg i mitt liv
Orkar inte mer tårar

Du är inte klar än
Glöm inte allt du ska ge världen


Vi behöver varandra
Du och jag




Fri vers av Tess74
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-28 10:08



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket fint och igenkännande!
2013-09-28

  Lars Hedlin
Fin vädjan och kärleksfull längtan..Med inslag av lite rädsla av förlust som du förmedlar mästerligt!
2013-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du beskriver hur det känns när någon balanserar på gränsen. Och den saknad man inte vill ha.
2013-09-28

    ej medlem längre
En mycket vacker text!
Kram
Zafiro*
2013-09-28

    ej medlem längre
så vädjande och vackert...
2013-09-28

  M M Mannheim VIP
Verkligen fint skrivet om att förlora något!!
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74