Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smile




Jag inser sakta hur jobbigt mitt år har varit

Förlorat en nära vän
Förlorat min kärlek
Den stora

Jag vet inte varför jag sväljer
Orkar inte ta tag i alla känslor
Gömmer undan dom där inne

Inuti mig
Där gror dom
Väntar på att komma ut

Men jag orkar inte det nu
Jag orkar inte mer tårar
Jag gråter så jävla mycket
Men ni ser det inte

För jag ler




Fri vers av Tess74
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-28 11:38



Bookmark and Share


  reza.hb
Gripande bra....
2013-09-28

  Carina Bendix
Bra skrivet! Ofta är det vi som ler mycket som har gråtit mest..
2013-09-28

  Lars Hedlin
Känslan du förmedlar känns verkligen ...Bra att gråta ut bra att bli förbannad..bra att bara luta sig också mot en axel och känna värme..Energi och kramar din väg vännen ;)
2013-09-28

    ej medlem längre
Fortsätt LE !

Lev här och nu,
livet går inte i repris.
Var positiv, skratta så
mycket du kan och dela
med dig till andra, även
de dagar då det känns
tungt.

Lyft andra och de lyfter
dig !! ????????

"A day without a laughter
is a day wasted" - Charlie Chaplin

2013-09-28

    ej medlem längre
du är toppen och vi gläds åt att du delar dina känslor och texter med oss..
2013-09-28

  M M Mannheim VIP
En fantastik underbar poesi! Ett mästerverk av en suverän poet.
Dra upp mungiporna och Smile!
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74