Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Något som liknar

verkligheten

värk i 

fötter rygg och armar

 

det är inte enkelt att

leva ett liv

på riktigt

att ha en verklighet

 

Jag insåg idag

eller tänkte närmare på, i alla fall

att alla människor 

runt omkring mig

är själar

de också

och tänker och lever och känner

 

i varsin egen liten värld

som också

är på riktigt




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-29 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson