Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vackert landskap







Faller
Handlöst ner på marken
Känner hur skallen går sönder
Blodet pumpar ur mig
Kvar på gatan ligger jag
Med hjärnan utsmetad
Det liknar ett vackert rött landskap
Mot den gråa kalla asfalten




Fri vers av Tess74
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-30 08:47



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Läskig men bra beskrivning av att "gå sönder".
2013-09-30

    ej medlem längre
Huu..bra, men hemsk.
2013-09-30

  Angel of love
Känslan som smärtar inuti, den människor inte verkar vilja se.....
2013-09-30

  M M Mannheim VIP
Hårt och realistiskt!
2013-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin metafor om hur det känns att gå sönder inombords!
2013-09-30

  Lars Hedlin
Så jäkla starkt !
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74