Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko




Klä av mig mina kläder nån gång
Smek mig hårt

Jag vill inte känna nåt mer
Vill kortsluta min hjärna på allt

Då måste du ta mig
Så jävla mycket att det värker
Och jag vill aldrig mer andas
I någons armar

För när känslorna kommer
Rider jag iväg
Vänder inte om mer

Fan ta dig
För jag hatar det som bränner

Nu vill jag att du piskar ur mig det sista

Stormen ska slita hål i mitt hjärta
Och lämna enbart ett eko kvar

Ett jävla tomt eko kvar




Fri vers av Tess74
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-30 08:53



Bookmark and Share


  reza.hb
gudomligt ,
vackert skrivet..!
2013-10-03

  Carina Bendix
Mycket stark text om längtan efter kärlek, närhet, sex..
2013-09-30

  Angel of love
Stark och smärtsamt vackert skriftat.
2013-09-30

  M M Mannheim VIP
Du skriver med hetta, med glöd! Hoppas att du får allt det där.
2013-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Förtvivlan skriven i saknadens ord!
2013-09-30

  Lars Hedlin
Rått intensivt bra förmedlat!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74