Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina två första försök.


Livsfandango (Haiku?)




svalan sjöng sorglöst
i solens starkaste sken
spelade skuggor



rostlöven dansar
rötter sväljer barndroppar
vind vaggar snaran












Bunden vers (Haiku) av anathema VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-30 13:00



Bookmark and Share


  träsnidaren
Ljuvligt. Får härliga känslor av dikten.
2013-10-02

  Nina.H
Vackra haikun! Tycker om kontrasterna!

2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP