Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad oskuld





När jag öppnade dörren och såg honom stå där
Vändes kroppen ut och in
Mitt hjärta slog extraslag av glädje

Äntligen skulle han ta min oskuld

Jag var trygg i hans händer

När han lindade mina kropp i sin
Örfilade mig med kärlek
Och kedjade fast mig vid sängen
Log jag med tårarna rinnande nedför kinden

Hans smärta blev min
Förenade i njutningen
Han kallade mig mitt andra namn
Det som inte många vet

Och där i den stunden blev jag hel

Dödens kyss vilade på mina läppar
När han lossade repen
Och tog mig i sina starka armar




Fri vers av Tess74
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-30 14:13



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket stark och berörande..gillar meningen "Hans smärta blev min"..
2013-09-30

  M M Mannheim VIP
Fin erotisk poesi!
2013-09-30

  Angel of love
Kraftfull text.. Väldigt bra.
2013-09-30

  Lars Hedlin
En mycket stark text!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74