Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett varv runt jorden






jag har travat mitt varv runt jorden
jag har älskat min pina och min pest

jag har gråtit när jag har älskat
jag har slaktat och ätit min sista häst



jag har älskat och slaktat kvinnor på rad
jag har gråtit och ätit i slott och i koja

jag har ätit och älskat jorden runt
jag har slaktat och gråtit utan att oja



och jorden är stilla och stum
som vore jag blott bara dum
men om jag då inget gjort
var det nåt jag ännu bort






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-30 14:40



Bookmark and Share


  flygia
fröding-karlfeldt-andersson-blues
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP