Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text inspirerad av den underbara PJ Harvey och hennes låt som heter just: To bring you my love


To bring you my love




Vandrade genom öknen
Törstig och varm

Svetten rann längs med kroppen

Jag var utsvulten
Men jag fortsatte

För i handen bar jag något till dig
Det finaste du kan få av mig



Min kärlek




Fri vers av Tess74
Läst 256 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-30 14:49



Bookmark and Share


  Angel of love
Jag ryser såååå väldigt vackert beskrivet.
2013-10-01

  Carina Bendix
Underbart skrivet..jag fick positiva rysningar av den här texten..
2013-09-30

    ej medlem längre
Wow!!! Kärlek...
2013-09-30

  Eliza-69
Men så vacker ;)
2013-09-30

    basen
Vackert Queen! Helt strålande!
2013-09-30

    Dan Myrbeck
Jättefint skrivet!
2013-09-30

  M M Mannheim VIP
Du är underbar med dina kärleksförklaringar!
2013-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksförklaring!
2013-09-30

  Lars Hedlin
Underbart ;)
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74