Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~själamod~

Tystnaden fyller mitt inre

Någonstans dold från världens brus

Finns min inre röst och ledsagare

 

Genom öronbedövande dån

Klirr från kristallglas

Skrikande barn

Gör hon sig påmind

 

Jag blir alltid lika förvånad

När jag märker hur fel mina vägar lett

Hur många varningssignaler jag inte sett

 

Rädslan är starkare än min inre styrka

På nätterna laddar jag kraft

För att orka ännu en dag




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-30 20:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är själen modig ... berör
2013-10-17

  aol
så berörande skriftat,
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~