Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Du - min Vän



Ett hjärta av stål, det krävs för vad du tål

En själ av ditt like, det finnes ej i detta rike

Ditt tal är ett orginal

Din röst är fylld av lust

Men din blick sa;
Stick, dra!

Och din då kalla yta
fick mig att falla och bryta

Du är speciell som få

Du får ej ifrån mig gå

Inte nu, inte än


Nej inte Du


Inte igen




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-01 09:00



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Härliga rader i vackert rim...
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda