Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsaga

I en handfull av stjärnor
Ligger Moder Jord
Hon skvalpar mot natthimlens strand
I månens silverstrålar
Vadar hennes tankar
Hon lägger en lugnande siluett
Över stadens myllrande hjordar
Viskar till natten att ge oss ro




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-01 17:19



Bookmark and Share


  Glensan
Känner ett lugn infinna sig i min kropp
när jag läser detta, härlig känsla
2013-10-06

  PPQ
så fint
2013-10-02

  aol
underbart skaldat vännen,
2013-10-01

  Maiah VIP
jag bara älskar såna här finstämda dikter....tack
2013-10-01

  Lars Hedlin
En fin text att ta till sig ;)
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish