Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt lilla otrygga värld skakades om idag... igen!


Ur...allt

 

 

Fast jag vet att det är lögner,

så skakar marken under mig...

Hans hot är så intelligenta

att jag knappt kan höra skillnaden...

                                                             

När jag säger A

 så har han redan sagt B...

Hans hjärna går så snabbt

att jag inte hinner med!

Jag känner mig som ett stort slött val

 och han bryter ner mig

bit för bit (- fast jag lever!)

 

Jag lovar mig själv att inte ge honom nöjen

att se mig svag...

Jag vägrar att gå in i diskussion med honom

- men ändå märker jag

att jag har dragits in i det...

jag märker att jag svara på hans anklagelser...

försvarar mig själv och mina handlingar

jag vet inte hur det går till...?

Han hotar inte mig - nej!

     - han säger att han redan gör det,

      det som man kunde räkna som ett hot!

 

Idag ville jag göra så mycket,

men inget av det klarar jag av att göra

är som ett stort misslyckande - hela jag!

 - för han har återigen fått sig en fullpoängare...

Genom att få mig ur balans...

                                       Vill inte leva mera...

                                                                   ( detta fucking liv )    - Hjälp!




Fri vers av BlåhäXa
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-03-09 15:29



Bookmark and Share


  Agnes
Lilla vän....TA DIG UR SKITEN! Våga be om listig hjälp, utanför ramarna för vad ett ynka samhälle klarar av. /Agnes
2006-03-17

  mb74
gripande o tårfyllt, ingen ska behöva känna sig så!!!
bra att du skriver av dig:)
har du ingen som kan slån på flabben:)
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa