Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst av allt

På rad ligger det som pärlor
Runt handleden
Känslor som bultar i en livlig puls
I ett glitter i dina ögon
Ser jag resultatet
Av ditt hjärtas talan
Kärleken
Den stora kärleken
Och jag är utvald




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-02 13:47



Bookmark and Share


  Glensan
ett ord för det du skriver

Kärlekskänsla
2013-10-06

  Eliza-69
underbar kärlek <3
2013-10-02

  PPQ
underbart
2013-10-02

  Lars Hedlin
Låter varmt underbart!
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish