Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du din jävla farsot



Så smittade du mig. Med din jävla farsot. Kletade dig fast på min näthinna och stannade där. Din jävel. Jag önskar att jag inte kände så mycket för dig. Du och jag. Vi. Ja så tänker jag. Farsoten biter sig fort inåt. In i mig. Mot mitt hjärta. Där har jag lagt på locket. Stängt igen. Låst med nyckeln. Men du har fan lyckats hitta nån slag dyrk. Du bryter dig in. Med ord. Med dig. Hela dig. Förbannade dig. Jag tycker om dig. Men jag låtsas inte bry mig. Vill inte ha mer farsoter i mitt liv. Dom gör för ont. Men nånstans där inne lockas jag. Dras. Låter sjukdomen sjunka in och ta mig. Ja den tar mig. Så jävla hårt!




Fri vers av Tess74
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-02 19:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kraftfullt, argt och kärleksfullt på samma gång!
2013-10-03

  Lars Hedlin
Starkt berörande .
2013-10-03

  Angel of love
Berörande text...
2013-10-03

  Carina Bendix
Oj, vad starkt och berörande..och igenkännande..
2013-10-02

  flygia
ovanligt hatord!
bra bilder.
originellt.
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74