Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykotisk människa - finns tyvärr fler som han


MördarAnders (2)

MördarAnders det är jag, det är jag.
MördarAnders, det är jag, det är jag
MördarAnders det är jag
Jag ska dömas just idag
enligt Norges rikes lag, ta mej fan.

Jag har mördat sju o sjuttio män
Jag har mördat sju o sjuttio män
Jag har mördat många män,
när jag är i himmelen
ska jag träffa dom igen, ta mej fan.

Detta är min avskedslåt, avskedslåt.
Detta är min avskedslåt, avskedslåt.
Detta är min avskedslåt,
Aldrig faller jag i gråt,
Aldrig säger jag förlåt
Ingenting att göra åt, ta mej fan.




Bunden vers (Rim) av EssoBesso
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-02 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso