Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stilla undran


Tjejer o grabbar

Varför är tjejer så tjejiga
Och grabbar så grabbiga
Och tanter så tantiga
Och gubbar så gubbiga
Och barn så barnsliga
Och grisar så grisiga
Och harar så hariga
Och hem så hemska
Och finnar så finniga
Och lökar så lökiga
Och atleter så atletiska
Och poeter så patetiska?





Fri vers av EssoBesso
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-27 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso