Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sena aborter


Livet börjar - och slutar

Livet börjar nu vid vecka 21 plus 6 dagar.
Men snart börjar livet vid vecka 22 plus 0 dagar.
Född eller ofödd - vem bryr sig.
När är det dags att låta dödsbasunen ljuda?
När örsnibbarna ser för långa ut, när tänderna skiftar i brunt,
när din egen spegelbild skrämmer dig?
Snälla medicinaletiskarådet, ge mig ett råd!




Fri vers av EssoBesso
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-02-28 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso