Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skolgårdsramsa


Jag är kapten

Jag är kapten, sörru sörru
i Frälsningsarmén, hörru hörru
Halleluja sörru hörru
Amen hurra!

Jag såg en tjej, sörru sörru
Hon såg på mej, hörru hörru
Halleluja sörru hörru
Amen hurra!

Jag börja förståt', sörru sörru
Hon var ju kåt, hörru hörru
Halleluja sörru hörru
Amen hurra!

Vi gjorde barn, sörru sörru
under en gran, hörru hörru
Halleluja sörru hörru
Amen hurra!

För det sa smack, sörru sörru
kådisen sprack, hörru hörru
Halleluja sörru hörru
Amen hurra!

När jag kom hem, sörru sörru
var klockan fem, hörru hörru
Halleluja sörru hörru
Amen hurra!

Guds bud nummer sex, sörru sörru
Inga komplex, hörru hörru
Halleluja sörru hörru
Amen hurra!




Bunden vers av EssoBesso
Läst 721 gånger
Publicerad 2016-12-02 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso