Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Folklig melodi (Känner du Lotta)


Takt och ton

Jag har en balle som är k-t,
Du har en mutta som är våt.
Det ska vi göra nå't åt
Det blir nog inte så svårt.

Känn på min balle, min vän,
snart får du smaka på den.
Slemmig och hal må du tro,
du måste slita och gno.

Och när det sedan tar slut
Kommer ett pumpande sprut
Det var ett underbart skjut
följt av ett jublande tjut.
Nu dras den backande ut
Åh vilken himmelsk minut!
Flämta och njut!




Bunden vers (Rim) av EssoBesso
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-09 13:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pekoral.
Pubertalt trams.
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso