Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sus och dus, i nattens disco-ljus


Upprörande blickfång

Ville dansa
Höra rytmen höjas
Nå din sansa
Se dig i neon avslöjas
Känna dunket drilla
Medan du tog om min höft
Få din röst att trilla...

Visste ej då,
det skulle bli så tufft

Ville ju ej gå,
se dina trånande ögonkast

På bruden i kort kjol


Blev en svindlande kontrast




Till den du var i fjol




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-03 07:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skapat!
2013-10-06

    Lone Wolf
Tyvärr händer det att man måste dansa själv ibland...
Fina rader!
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda