Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar





Så trött att jag inte kan sova

Tankar som gror
Växer i mitt huvud

Vill ta tåget härifrån
Kanske stanna vid havet
Simma ut en stund
Känna hur jag omsluts av det kalla vattnet

Vill känna att jag inte är ensam
Att tomheten där inne är inbillad
Men människorna bara passerar mig

Och solen fortsätter lysa utanför mitt fönster
Jag hatar det




Fri vers av Tess74
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-03 11:19



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Du är inte ensam, vi finns ju här! :) Kram
2013-10-03

  M M Mannheim VIP
Bra beskrivning av våra inre tankar som aldrig lämnar oss ifred!
2013-10-03

  Lars Hedlin
Du är inte ensam vännen vi finns här för dig..kram
2013-10-03

  Quasimodo
Livet fortsätter sin lunk, oavsätt vad vi vill och känner, medans vi i oss själva fastnar i någon skarv och vill få stopp på hela skiten så vi hinner med att vara! Ett starkt rop här ut i tillvaron!
2013-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina vänner är många. Även om vi inte är fysiskt närvarande. Men i tanken finns du där, min vän.
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74