Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast Du förstår...


Inget eller allt... Allt eller inget

Bara tänkte tanken,
om du ännu fanns kvar
Skulle tagit bort stanken,
av det förflutna vi har

Hade fimpat för gott,
de onda anor jag fått

Höst och vår jag givit dig handen

Lust och år runnit ut i sanden

Men du ännu är och kommer alltid vara
Ihop och isär, går ej förklara

Jag är inget kontra allt
Min tår är bara du som förstår
Noll eller tusenfallt

Står där vi alltid står

På gränsen mellan allt och inget

Men en sak vi aldrig får


Är att tappa stinget






Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-03 19:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör!
2013-10-06

    Lone Wolf
Ja, vad vore vi utan våra tankar...?
Fina rader!
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda