Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygdrömmen

varken fågel eller människa
flyger jag ut över den öppna heden
manövrerar mig mellan träden

bakom två fiender
de hinner i fatt mig
de var vänner
vi drack vin




Fri vers av Bo Wagenius
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-03-09 18:26



Bookmark and Share


  Matilda_
"de var vänner
vi drack vin"

Fastnar för de orden. De får mig både att småle och inse allvaret. Det är ett roligt avslut men också så sant. Sprit kan förstöra och förändra mycket.
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Bo Wagenius
Bo Wagenius