Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Proklamation

Du kan inte se mina nakna tankar
sprängfyllda av innerlighet
som överskrider tvångslängtandet

Sammetslena ord formar din mun
till oigenkännlighet
Jag kräver sannare uttryck
för sexuell åtrå än de som nu erbjuds

Min nakna kropp framför spegeln
och minne
Samt fötternas otacksamma uppgift
att föra mig framåt

Det är inte längre oppurtunt med sidenhalsdukar




Fri vers av Bo Wagenius
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-05-07 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Wagenius
Bo Wagenius