Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man utan kvinna

långt tillbaka i en dröm upplevde jag dig i mitt ljus
ditt långa, mörka hår dolde ditt högra öga och du slog ner blicken,
stirrande ut i tomheten och in i dig själv

vad ditt namn är har jag glömt,
likaså ditt ansikte
men inte dina mörka ögon som glödde

förlägen biter jag mig i underläppen
känner att det smärtar
känner oro




Fri vers av Bo Wagenius
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-06-28 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Wagenius
Bo Wagenius