Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt Edith !


Återfärden

åter färdas
minnestankarna tillbaka

sång om dig:
jag drunknar i minnena
osv.

hädanfärden
går inåt
inåt i mig

vägen åter
avsöndrar död

\"resa jag skall\"




Fri vers av Bo Wagenius
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-03-11 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Wagenius
Bo Wagenius