Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord får mig att leva




Dina ord

får mig att leva


Jag svävar



Din blick

får mig att längta


Pulsen ökar


Din mun

får mig kåt


Och så våt



Dina händer

får mig att tråna


Jag skakar



Dina smekningar

att brinna


För du gör mig brännande het


Din beröring

att önska dig mer



Ber om...mer...mer...




Känner mig älskad



Om jag dör nu...


Dör jag jävligt lycklig




Fri vers av Anna Nyman
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-05 15:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark och berörande!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman